2.16.2012

FETS REALS I ACTUALS DE DIFÍCIL COMPRENSIÓ


L’equip de govern de CiU a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, de manera prou lícita i per tant respectable (que no és el mateix que s’hi estigui d’acord) va configurant el seu equip de treball amb persones, que hem de pensar, que són de la seva confiança.
El que em va xocar,i no puc manifestar el meu acord, és la contractació d’un gerent per l’Ajuntament que, feia uns dies l’alcaldessa havia acomiadat de la PIVSAM per ineficàcia, (deixem-ho així ja que el desprestigi estava fet) i, que li havia pagat la indemnització corresponent.
Qui pot entendre tal embolic, i , quina quantitat ens ha costat als vilanovins la indemnització i ara la contractació , ja que la figura de gerent no ha existit mai, fins ara, en l’ajuntament vilanoví.
Resulta incomprensible l’actuació de l’alcaldessa en aquest tema: t’acomiado per incompetent, et pago una indemnització i, al cap de pocs dies, et contracto de nou per una figura de gerent, càrrec de confiança, que va proclamar als quatre vents que mai tenia ni tindria.
I si és incomprensible el cas del gerent de l’ajuntament, resulta incoherent amb l’actuació que ha tingut amb el gerent de l’IMET que a més de retirar-li la confiança (que no té perquè tenir-li) el desprestigia per la seva feina amb fets que són desmentits pel propi afectat, per 45 persones que treballen a l’IMET i pel comitè d’empresa.(Diari de Vilanova del 3 de febrer i 10 de febrer)
Per substituir el gerent de l’IMET, que no acomiada, ni indemnitza, ni el truca per oferir-li una altra feina, hi posa dues persones: gerent i adjunt a la gerència. Substitueix un lloc de treball per dos llocs de treball, i les anomena tan ràpidament que deuen ser també càrrecs de confiança, d’aquells que no tenia ni mai tindria .
Són les falsedats i les incoherències les que més desprestigien la política i les persones que s’hi dediquen.

No hay comentarios: