1.25.2007

ANY 2007



Any nou, vida nova ens diu la dita popular, i enguany em coincideix, ja que just abans de Nadal vaig acreditar-me com a senadora, en una nova etapa que no hauré de compatibilitzar la feina i la presència amb la del Parlament de Catalunya.
Fa pocs dies vaig participar, amb en Carles Bonet, en el programa de 135 escons que s'emet per TV2 i el periodista, tot bromejant, deixava entreveure que el senat és el regne del cel d'un polític, posiblement perquè és una cambra desconeguda i la feina que s'hi fa encara més. De ben segur que necessita una reforma tal i com demana el president Zapatero però el PP amb la seva tossuderia de no modificar la Constitució ho fa inviable.
Aquest mes de gener, que a les Corts espanyoles no hi ha sessions parlamentàries, haig de confessar que m'ha ant prou bé per avançar feina a la Fundació Ângels Garriga de Mata, que va fundar la Marta Mata, i que des que ella ens va deixar hi ha molta feina a endreçar papers i a reempendre amb els nous Estatuts, que casualment la Generalitat ens aprovà la mateixa setmana que es va morir. Des del patronat de la Fundació i l'escola d'estiu del Penedès estem preparant un homenatge pel proper dia 3 de març al matí a Saifores.
També com a presidenta en funcions de la Fundació, participo amb el que li està organitzant Rosa Sensat, per encàrrec de la Generalitat, l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona pel proper 14 d'abril.
Dimarts, l'agrupació local varem proclamar candidat a l'alcaldia pel PSC al company i actual alcalde Joan Ignasi Elena en un acte a La Paperera. En Joan Ignasi Elena ( que nosaltres coneixem per Natius) ens adreçà unes paraules enllaçant el passat, el present i el futur de la nostra ciutat desde les persones que hi vivim i que ens volem comprometre dia a dia per la qualitat de vida de la gent, convidant a que cada vegada siguem més gent a col·laborar en aquest projecte. El PSC ha estat, i continua sent, un partit municipalista que cerca, amb responsabilitat i compromís, guanyar-se de nou la confiança dels homes i de les dones, de totes les edats, que vivim a la ciutat.

Les fotos corresponen a l'acte d'homenatge a la Marta Mata que organitzà Vilanova del Camí en el CEIP Marta Mata el 12 de gener

No hay comentarios: