2.09.2007

Nou periode de sessions al SenatAquesta setmana hem reiniciat la nostra presència al Senat i de nou he comprovat la duresa del PP en la seva acció política. El seu lema deu ser el "tot s'hi val" per poder governar, i, en la política hauria d'imperar l'ètica per apropar de nou la gent a la seva importància.
Dilluns, en la comissió d'educació i ciència, durant la compareixènça del secretari d'estat d'universitats i d'investigació per informar-nos de la feina feta pels diferents consells i organismes dedicats a la investigació en el sector públic i de les línies mestres pel futur, els senadors del PP van intentar convertir-la en una campanya, autonòmica o local, d'un centre de Ponferrada (León) entestant-se en parlar de diverses contratacions de personal que responien a noms de coneguts polítics, sense posar en evidència si hi havia hagut irregularitats en la seva contratació o si no responien al perfil demanat, la seva queixa era perquè eren fills de polítics. En la meva intervenció no em vaig poder callar la meva posició perquè tots els que ens dediquem a la política hem d'exigir els passos correctes en les contratacions però els nostres fills o filles han de poder tenir les mateixes possibilitats que tota la ciutadania.
Igual d'incòmode va ser la pregunta que li va formular el PP al president Zapatero ja que en tot moment va fer servir un llenguatge i un gir de paraules per agradar els seus; però tinc els meus dubtes que l'agressivitat que s'hi destila sigui de l'agrat de la majoria de la població.

La foto és el nou grup de l'Entesa Catalana de Progrés

1 comentario:

Aintzane dijo...

Assumpta! Felicitats pel bloc! El domines a la perfecció.

Aintzane Conesa