6.01.2009

LES DONES HEM D'ANAR A VOTAR EN LES EUROPEES
Soc de les convençudes que en totes les eleccions s'ha d'anar a votar ja que ens va costar molt aconseguir-ho i és el gran acte de la democràcia, que per empipats que estiguem en la política, en els polítics o amb la crisi... , és el que pot produir canvis pensant amb tothom, l'altre són canvis dictatorials que no tinc paraules per comentar. El canvi més important és l'ideològic i Europa el necessita. Cal que passi d'una majoria de diputats i diputades de la dreta a l'esquerra

Convé que se sàpiga que en aquests moments hi ha una majoria de centre-dreta al Parlament Europeu, a la Comissió Europea i a la majoria dels governs dels països membres de la Unió. El Parlament Europeu tenia 785 membres (ara en tindrà 736), el primer grup és el del Partit Popular Europeu amb 288 eurodiputats, el segon és el del Partit Socialista Europeu amb 217 i el tercer és el dels Liberals Demòcrates amb 100. Estem lluitant per aconseguir que el Grup Socialista sigui el primer.

Convé que se sàpiga que Europa està parada perquè no va poder aconseguir els vots necessaris el Tractat de Lisboa, i, que la candidata socialista MARIA BADIA es la única candidata catalana dels cinc primers llocs de Catalunya que va votar SI a la Constitució Europea i a l'Estatut de Catalunya.

Convé que se sàpiga que va ser des de l'any 1986, quan en Felipe González com a president de govern va fer realitat el somni de ser europeus, les dones aconseguirem programes amb suport econòmic per fer programes d'atenció a les dones, des de punts d'informació, a programes de formació, a programes de conciliació laboral i familiar, a programes d'àmbit local per a promoure la igualtat de drets i d'oportunitats d'home-dona... i tants d'altres.

Convé que se sàpiga que vam fer intercanvis i vam aprendre dels parteneirs, dones d'altres països en diferents àmbits, que ens van ajudar a desvetllar consciència i maneres de treball per ajudar-nos avançar cap a la paritat d'homes i dones. Avui, tant Espanya com a Catalunya, som països capdavanters.

Per aquesta ajuda que vam rebre i per la que podem donar a dones d'altres països i, perquè les dones sabem que no podem restar quietes i indiferents sinò volem aturar-nos i/o retrocedir, hem d'anar a votar.

I convé que se sàpiga que perquè ens defensi i ens representi una dona hem d'anar a votar PSC ja que votem a la MARIA BADIA

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Es decir, es la hora de la izquierda. Es la hora de diseñar un mundo más justo, más próspero y más equilibrado. Desde luego, los socialistas españoles asumimos este reto con verdadera pasión y responsabilidad, conscientes de lo mucho que nos jugamos.


Y como todo acontecimiento histórico necesita de sus símbolos, les sugiero que estén atentos al próximo acontecimiento histórico que se producirá en nuestro planeta. La coincidencia en breve de dos liderazgos progresistas a ambos lados del Atlántico: la presidencia de Obama en Estados Unidos y la presidencia de Zapatero en la Unión Europea en tan sólo unos meses.


Estados Unidos y Europa. Dos políticas progresistas. Dos liderazgos. Una visión del mundo. Una esperanza para muchos seres humanos.

Laura Remis dijo...

Hola Sra. Baig,
em dic Laura Remis i sóc tallerista de donesenxarxa a la zona del Garraf. He vist en el seu blog que parla de les dones i de les noves tecnologies, dos temes molt recorrents en la nostra associació. Estic interessada en fer-li una entrevista. Si estés disposada, pot contactar amb mi a lauradonesenxarxa@gmail.com

Moltes gràcies!