2.23.2008

COMBATRE L'ABSTENCIÓ



Ahir, ens va acompanyar en el primer acte de campanya la Carme Chacón a Vilanova i la Geltrú. El PSC en vàries campanyes, per no dir moltes, arrenca el primer divendres de campanya amb l’acte central a la nostra ciutat, i, els socialistes vilanovins coneixem el difícil que resulta aconseguir gent quan encara l’ambient no està prou tensat. Gràcies a tots i totes els que ahir compartirem la satisfacció d’un envelat socialista que feia goig de veure, i, oidà, el caliu que hi varem crear.

La Carme ens convidà a tots a combatre l’abstenció, una de les grans preocupacions per aquesta convocatòria, ja que d’ella en depèn, en bona mesura, el govern que es podrà constituir. Els socialistes sabem que l’abstenció pot perjudicar a totes les forces polítiques, però a unes més que altres, i, la majoritària de l’esquerra és sempre la més afectada. Aquest és el motiu pel que els socialistes catalans treballàrem durant aquesta campanya.

I tampoc ens cansarem d’afirmar que de totes les opcions polítiques catalanes, la única que sabem de cert que els seus diputats i diputades votaran a José Luis Rodríguez Zapatero, com a president de govern d’Espanya, és el PSC, el Partit Socialista de Catalunya.

No hay comentarios: