6.19.2006

JA TENIM ESTATUT

Ahir no vaig tenir temps d'escriure. Al matí vaig esmenar força temps en el col·legi electoral,del que era apoderada, per tal que m'entreguessin la còpia de l'acta de constitució de la mesa. Les persones que formaren la mesa interpretaven que al no tenir interventors no ens la tenien de donar, i la junta electoral va tenir de donar l'ordre perqué l'entreguessin.
A la tarda vaig arribar-me a Barcelona a veure la companya, i amiga, Marta Mata, que està hospitalitzada, i ja va ser l'hora del recompte de vots.
Retornant de Barcelona, entre set i vuit de la tarda ja em va fer molt mala espina veure tants cotxes parats a la carretera que feia impossible arribar a votar. Estic segura que forces ciutadans i ciutadanes van ser poc previsors i finalment no hi van arribar.
Evidentment, ha guanyat el Sí, però la participació, sense ser gens despreciable, ens hauria agradat, al menys personalment, que fos el 55%, entre altres hauria guanyat la "porra" que havíem fet a l'inici de la campanya la colla de la "cucamolla".

1 comentario:

Anónimo dijo...

Best regards from NY! » » »