6.06.2006

REFERÉNDUM : 13 dies

Quan una pensa que ja ho ha sentit tot a nivell polític, apareix el Sr. Acebes del PP i la diu encara “més grossa” com va fer ahir equiparant el Govern de l’Estat Espanyol amb una banda terrorista.
Soc de les persones que no m’agrada la política espectacle, la política de la infàmia, de la mentida i de l’insult, per això em sumo a la demanda que ha fet Miquel Iceta, portaveu socialista exigint a Rajoy que “per dignitat democràtica el senyor Acebes sigui cessat del seu càrrec”
La política no ha de ser soroll, ni desqualificació, ni desacord. La política ha de ser la intersecció de les diferències en base al diàleg i l’acord.


Informació de l’Estatut :Els joves
1. El nou Estatut és un avenç per a l’emancipació dels i les joves catalans, ja que reconeix el dret d’aquests a emancipar-se (art. 40.4)
2. El nou Estatut garanteix en el terreny de l’educació, bàsica per a aquest sector, que aquesta serà pública, laica i de qualitat (arts. 20, 44, 131 i 172).
3. El nou Estatut aposta per un treball més estable i de qualitat per els i les joves, garantint i augmentant els drets laborals de tots els catalans, i especialment els dels joves, que són els més afectats per la precarietat laboral (art. 25 i 45).
4. El nou Estatut defensa la creació d’habitatge digne i protegit adreçat específicament pels joves (art. 26, 47 i 137).
5. Finalment, els articles 142 i 43 (joventut i foment de la participació), acaben d’establir una regulació prou moderna, avançada i valent per a afrontar els problemes i els reptes dels joves del S. XXI.

No hay comentarios: